Bra placering...

Elsas värld...

Sitter och kollar på Elsas värld, en serie som jag absolut tycker man ska kolla på!
 
Yeah awesome, i morgon är det fredag!
 


 

Inspiration vårmode!

Japp detta är då modet våren 2012... Det finns det en hel del snygga saker! Okej allt är inte jättesnyggt men det finns en del saker som är snygga.


Toppar och tröjor med tryck. Söta saker, typ lite japansk stil. Och färgglatt ska det vara!Söta klänningar och toppar i pastellfärger. Detaljer i spets och
fjädrar.Spets i olika färger till olika plagg är alltid snyggt! Antingen i uttstickande färger eller det klassiska svarta eller vita.Sportigt kommer också vara mode, speciellt sportiga toppar och skor. Baseballtröjan funkar, eller bara en vanlig sweatshirt.Vårens färger är starka färger gult, blått eller lila. Man kan ju mixa dessa färger ihop, men jag skulle hellre ta något färggrannt till något mer neutralt t.e.x blåa byxor och en vit/svart tröja, det är vad jag tycker.Glad alla ♥ dag!

I dag är det ju Alla ♥ dag! Hoppas ni haft en bra dag och kanske fått något fint av någon speciell.

Själv har jag och min lillebror varit hos farmor och farfar sen igår... Vi har varit på Universeum och idag tittade jag och farmor på "En gång i phuket". En film som jag verkligen rekomenderar! Eftersom vi skulle kolla på bio så gick jag och farmor lite på stan först och jag köpe några ringar och ett halsband.
Ha det bra!

Shoppat!

Idag har jag varit på Kungsmässan med Amanda A och Amanda O. Har köpt ett par blåa byxor, en tröja, toffsar, hårnålar och en "hårmunk". Blev nöjd med allt jag köpte men hade viljat ha ett par rosa byxor också. Men såklart va de slut på Kungsmässan och i alla andra affärer också som sålde de byxorna.
Hej då!

Lördag!

Hej! Förlåt för förra inlägget fick lite freakout när jag fick reda att One direction kanske ska skaffa en lägenhet Göteborg. ^^
Idag har jag sålt GT med Ebba... Första gången vi sålde, men fick iallafall sålt alla 30. :)
Har fixat iordning mig för i kväll, mamma har fyllt år och vi ska ha kalas.
Hej då!/Alva

OHERREGUUUD!!!!

FICK PRECIS VETA ATT One direction KANSKE SKA SKAFFA EN LÄGENHET I GÖTEBORG! TÄNK OM DE GÖR DET DÅ KANSKE JAG KAN FÅ TRÄFFA DEM! OMG, OMG! Okej ska sluta skriva med stora bokstäver men jag är såå glad! Tack Amanda för att du berätta det! ;)

Yeah!

Äntligen helg! ^^
Har precis ätit och sitter och lyssnar på musik nu... Ska lyssna mycket! Eller haha, iallafall mycket One direction.
Här är en bild på mig från i sommras, Gud va jag vill ha sommar nu!
Men hm, det är bara 4 månader kvar!
Aja ha det bra!/Alva

Hej!

Nu sitter jag i soffan och myser! Surfade runt lite på nätet och lyssnar på musik... :) Har gjort färdigt alla läxor till imorgon och det är väldigt skönt!


Sen tänkte jag passa på att slänga in en bild på mig ock min bästa kompis Amanda från när vi var på Model House i höstas...


Aja hej då så länge!

Plugga!

Japp nu sitter jag och pluggar... Ska försöka göra fördigt det innan jag går till min pianolektion (första gången idag).

Sen så ville jag bara säga grattis till min favoritartist som fyller år idag...
GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN, HARRY STYLES! ♥

Han är såå sjukt söt på denna bilden!!

Aja ha det bra!/ Alva
RSS 2.0