Bästa dagen på länge!

Har varit på Sankt jörgens spa hela eftermiddagen med mamma, Ebba och Anna. Den bästa dagen på länge! Det var väldigt avslappnande och roligt. Vi gjorde ansiktsmasker, fotmassage och massa andra saker! Efter att vi var klara så åt vi i deras rsturang och det var väldigt god mat!
Jag läger upp lite bilder i morgon istället om ni undrar varför det inte ät några med!
Herrå!

Hej!

Hade inte så lång dag idag, ganska skönt! Sen efter skolan så va jag med Sara. :) Det var allt jag ville säga för idag!
Ha en bra kväll!
Puss och kram!

Första tanken...

Fashion week New York, typ.

Allvarligt?

Ni vet den där trenden nu när man ska dela bilder på facebook om man hittar "something wrong"?
Ja, men seriöst! Ska man hinna hitta ett bebisansikte på tre sekunder!?!


För mig tog det ju 60 år att hitta ansiktet... Om någon hittar ansiktet på tre sekunder.... Ja då får ni skriva det till mig på bloggen så jag vet att det existerar såna människor!

Läcker ål!

Hm... ja jag kom på detta på en lektion i måndags... satt och jobba med Amanda och Vilma när jag helt plötsligt började gapskratta... Haha ah ni vet ju vad jag skratta åt nu i allafall! ;)

Vad ska jag göra åt det?!?

Slutade sent idag så kom hem vid kvart över fyra... Och såg för en stund sen att Sara hade skickat ett sms till mig om att hon hade punka på sin cykel! Haha, tyvärr kunde ju inte jag göra något åt det för: 1. Jag bor 10 mil från skolan.... Okej där överdrev jag, kanske 6 kilometer, men aja det är en bit från skolan och jag visste ju inte var hon var... 2. Det var några timmar sen så jag ANTAR att hon är hemma nu... eller?

 

Nu ska jag lyssna på musik! Antagligen så blir det One direction och... ja, tyvärr har jag börjat lyssna på Justin Bieber också.... snart kommer jag väl tycka att Zac Efron är snygg också! oj det var ett dåligt exempel för jag tycker ju att han är snygg! Aja man ska ju vara ärlig och jag har ju varit det nu!

OJOJ det här är inte bra!

Ahh!!

Okej jag erkänner, blev helt hyper när one direction var med i kvällen är din... De är så underbara och fina!! 

 

Ny header!

Ja som ni ser har jag ny header... Hoppas ni gillar den!

Hemma!

Kom hem för en stund sen... Har åkt bil hela dagen så är ganska trött nu.
Jag har ju inte kunnat skriva på ett tag eftersom det inte har varit så bra täckning. Men jag kan ju säga att veckan har varit väldigt bra! Jag fyllde ju år i tisdags så jag har fått presenter... Ett par Hunterstövlar (svarta), en ny cykel, en onepiece (marinblå), kläder, melodifestivalskivan, presentkort på kungsmässan och sist men inte minst... så ska jag få gå på spa på Sankt Jörgen med mamma, Ebba och hennes mamma! Tack så mycket för alla jätte fina presenter jag fick från alla i släkten och tack för alla gratulationer av mina kompisar!
Men nu ska jag äta så... Herrå!

Tack så hjärtligt mycket!

Tack så mycket Amanda för den fiina present jag fick av dig! Jag fick ett jätte fint nagellack som ni ser på bilden!
(förlåt för dålig bild.)

Happy easter!

 

 

På väg till sälen!!

Hejsan svejsan! Sitter i min kompis bil på väg till Sälen... Wiehe!! Ska bli jätte skoj ska vara ned henne i några dagar och sen ska jag åka med mamma och pappa till ett annat ställe i Sälen... Här kommer en bild på oss!!

Herrå!

RSS 2.0