Tro det eller ej...

Men jag har precis varit ute och joggat, igen! Det gick inte snabbt för jag hade med mig Palle och även om han är snabb orkar han inte 2,5 kilometer i min fart. Så han var trött efter halva vägen... Stackarn!
 
 
Syns nog inte men har faktist klippt mig! Blev nöjd för jag ville inte klippa det för mycket, så ja det syns inte ens...
 
Nu ska jag ta en dusch och sen får jag se vad jag hittar på! Ha det!

Fotbollstunering!

Hade fotbollstunering idag! Ja det gick ju sådär... Vi gick inte vidare till semi och vi förlorade mot 8b men vann mot 9c. Det var bra att vi vann över en nia men vi gick inte vidare så det var inte så bra i.o.f.s.
Amanda O var förkyld och hade hosta så hon kunde inte komma... Var hemma med Amand A och kollade hur hon mådde och hon hostade en del också men det lätt som hon skulle komma imorgon! Krya på dig! ;)

Hej!

Ledsen för dålig uppdatering!
 
Har sovit över hos Amanda A. Badade hela eftermiddagen och på kvällen såg vi Eurovision song contest. Yeah, grattis Looren! Sen när jag kom hem skulle vi på morsdag middag hos mormor och morfar. Gratiis mamma på morsdag! 
 
Ha det bra!

Bilden...

Här kommer bilden från i Onsdags....
Jajemen vackra tjejor!

Halloj!

Har lovat mig själv att jag ska ut och jogga i kväll! "Så jag kan somna med bra samvete!" Nej det där snodde jag från twitter.... Nejmen ucsh jag fattar inte att jag gör det, kommer dö av värmen!

Hej! ♥

Har varit med Sara på eftermiddagen! Yeah! Hade skoj som alltid med henne!
Och ja det är så fruktansvärt varmt ute! Gött!

Varit hos Amanda A!♥

Och badade i hennas pool... Vi var några stycken och vi hade sjukt kul! Tack Amanda för att vi fick komma och bada hos dig!Kommer en bild imon på oss! 

Yeah!

Sitter och väntar på bussen. Det är så sjukt varmt! Längtar verkligen tills när våran pool är klar. Herrå!

Crazzy dag!♥ IGEN!!

Har varit med Amanda A och Sara idag... Hade sjukt skoj! ♥ Ja nu ska jag inte göra något specielt bara ta det lungt och lyssna på musik!
 

Fem saker ni kanske inte visste om mig...

1.Jag är väldigt blyg när jag träffar nya människor men när jag är med de jag känner är jag typ tvärt om, helt crazy!
2.Jag är mörkrädd...
3.Jag är beroende av lepsyl. Har med mig ett var jag en går. ^^
4.Har haft sprutfobi nästan hela mitt liv.
5.Jag har väldigt lätt för att skratta.

Långhelg!

Yeah, me like!

Crazzy dag!♥

Hahha idag är jag rätt glad. Har skickat in hemtentan i NO idag... Wiiee äntligen slipper man den! Sen på eftermiddagen var jag med två av mina awesome bästa kompisar Amanda A och O. Vi hade sjukt kul och var helt crazy, seriöst! Haha, love u guys! Lägger kanske upp ett klipp på oss imorgon, kanske...
Sen vill jag hälsa min andra bestiie Sara krya på dej! Så om du läser detta, krya hoppas du kommer imorgon till skolan babe!
See ya!
Grattis!

Idag fyller min brosa Gustav år, grattis! Orkar inte skriva mer nu ska ha NO prov imon så herrå!

Aerobicpass!

Ska och träna med mamma, Ebba och Anna... Skulle gått på Zumba men det var vist inte idag så vi ska köra Aerobicpass istället.
Ja jag vet jättefin bild!

Liftade med ett paraply idag...

...

Justin Bieber- Boyfriend

Är det bara jag som idag upptäckte att muskivideon till Boyfriend har kommit ut...! Ne tänkte väl att ni inte visste det! Ja iallafall jag gillar honom bara "lite"... har bara kollat på videon tusen gånger lyssnat på låten dubblet så många gånger och går runt och sjunger på den och har satt upp en stor plansh på honom bakom dörren (ja fråga mig inte varför den sitter bakom dörren menmen). Nejej jag är inte ett fan av honom... Musikvideon är iallafall sjukt bra så därför så har jag tagit mig tiden att lära mig hur man får in youtube klipp i bloggen...

Bra början på maj 2012! Eller inte...

Ska börja det här inläget med att vara superpositiv! Ligger hemma och är sjuk... Jätteskoj! ^^ Så alla ni som läser detta och är friska... Ut med er, det är typ grekland ute! Så ja, ni kommer att tacka mig senare när ni antagligen får en fin bränna.


RSS 2.0