Oj, vad bra uppdatering Alva! Applåd!

Känner att min uppdatering suger ganska rejält. Nåja, har bara inte orkat på ett tag... "Livet kom emellan!"

Usch, jag är verkligen en Spetz-tönt...


Glad midsommar förresten! Hade inte haft något imot om det varot soligt och fint väder!

Bra humor man har!

Var inte i skolan idag för hade migrän typ. När det började släppa tänkte jag göra något så jag blev glad och gissa vad jag gjorde... Kollade One direction klipp... Och ja, jag kommer somna med ett leende på läpparna, One direction gör mig alltid glad.

Hola!

Redovisningen gick bra idag och jag varken svimmade eller glömde bort mig. Tror faktist det gick riktigt bra (om man nu får skryta lite då). No:n blev instäld idag så fick sluta en timme tidigare en vad vi brukar, vilket var väldigt skönt! Nu på kvällen har jag varit med Ebba och vi kollade på Vampire Diaries hela tiden, sociala som vi är. Jag tycker att det är den bästa serien som finns.
 

So-redovisning imorgon...

Önska mig lycka till! ♥ Kan behöva det!

Hej! ♥

Var på Liseberg i går med Amanda A och O och Sara. Sara bjöd oss himla snällt av dig! Tacksåmycket!♥ Hon fyller år snart så vi gav henne presentkort på Kungsmässan. Nu tänkte jag kolla lite William Spetz klipp... (Tönt som jag är!)
 
 


 
 

Varit på Kungsmässan!

Med Amanda A och O. Köpte inget speciellt utan gick mest runt och kollade bara. Jag köpte ett nagellack och en bok. Amanda A köpte en tröja. Ha det!
RSS 2.0